søndag den 23. september 2012

update

Sorry at der går så meget tid imellem alle mine blogindlæg, men jeg har så meget at lave heeeeele tiden og det er jo kun en god ting, så bloggen er altså blevet sat i anden række. 


Sidste weekend var der AFS-camp fredag til lørdag vi var omkring 58 udveklingsstudenter, som alle mødtes i  cincinatti, var på en camp, (i hytter) fredag var der en masse aktiviteter, navnelege, og fremlæggelser om hinanden. Lørdag kom vores værtssøskende, hvis man selvf havde nogen. Så min Kelly kom og vi havde det super hyggeligt. vi havde ikke rigtig lyst til at være der da jeg fredag aften gik glip af football game og bonfire, men vi fik det bedste ud af det, og kom tættere på hinanden. Nå men lørdagen blev så brugt på at snakke med de andre udvekslingsstudenter om hvordan man havde det og ting man undrede sig over som udvekslingsstudent. Det var sådan set ret dejligt at få snakket om. senere lørdag tog vi alle ud i skoven, jeg kan ikke huske hvad det vi lavede hedder men det er ligesom at gå på line oppe i træerne. jeg har sindssyg meget højdeskræk hvad sådan noget angår. Men jeg vill gøre det, der var virkelig nogle grænser der blev overtrådt men jeg er stolt af mig selv at jeg gjorde det!   

To andre udvekslingsstudenter
Mig som er på vej ned, og derfor valgte at tage noget der hedder gyngen, det er hvor du hoppe ud fra en bro og så flyver du bare frem og tilbage som en gynge. sindssyg sjovt!

Udvekslingsstudenterne fra campen
Efter skole en dag, tog  Barbara, Kelly og jeg til Tropical smoothie cafe, virkelig lækker smoothie!

Mig inden min første Americanske football game, men efter anden halvleg begyndte det at regne, lyne og tordne, så den blev aflyst og vi blev nød til at se den sidste halvleg dagen efter. 


Fik lige shoppet lidt, 3 parfumer, en body lotion, 2poser, en skjorte, bukser, trøje og sko

vi spillede kamp imod Miamisburg, vi spillede en sindssyg god kamp og vandt 3-1 og dagen efter var vi i avisen, watts(Erica den anden midtbane spiller) Johnson(det er så mig Johanssson* haha) var på overskriften og enda også et billede af mig. 

i mandags, var jeg gået til min 3 time American History, hvor jeg så sætter mig på min plads og læreren siger at vi skal tage noter, så find jeres ting frem. jeg fandt min notesbog frem. Jeg kiggede så op på smartboarded og der stod der så "Camilla do you want to go to homecoming with me?" og drengen går så ind i klassen med blomster til mig. og jeg siger selvfølgelig ja. Jeg havde snakket med ham et par gange før han spurgte mig, så jeg vidste godt hvem han var, og han er rigtig sød. Så jeg har også fået min kjole, sko og det hele, skal til frisøren og have sat hår og lavet negle. Min homecoming gruppe er på 14 personer, 7 piger og 7 drenge, vi har lejet en party bus så den vil vi kører rundt og feste i inden vi tager til middag, og selve homecoming, jeg glæder mig sindssyg meget, det skal nok blive vildt fedt!

fodboldholdet

Igår lørdag tog Ben, jeg, Aly, Alec, Stephanie, Kelvin og kelly, ud og haunted cave. Det er fordi der snart er halloween så har de sådan nogle grotter, huler i jorden, hvor du så går ned i grupper og så er der helt mørkt og så kommer der mega uhyggelige mennesker og skræmmer en. Og herovre er det ikke bare lidt uhyggeligt det er SINDSSYGT uhyggeligt og du går altså dernede i en time! Første gang vi blev forskrækket, blev jeg så bange jeg begyndte at tude, troede virkelig at jeg skulle sø, det var vildt grænse overskidene men jeg vil helt bestemt gøre det igen hvis jeg får muligheden. der efter tog vi på mcD og så hjem til vores hus for at hænge ud, men klokken var mange så drengene tog hjem, og så havde vi piger sleepover, men jeg faldt i søvn virkelig tideligt da jeg var vildt træt. 
Stephanie pigen med den grå trøje og jeg er blevet rigtige gode venner vi har 7-8 time sammen på skolen og vi har det så sjovt sammen, jeg tror hende og jeg blevet rigtig tætte selvom vi ikke har kendt hinanden så længe endnu.

jeg nyder at være herovre, skolen går godt, skoelsystemet er meget bedre end i Danmark! Karakaterene er OK kunne have været bedre i nogle af klasserene men, jeg har kun været på skolen i et par uger. Jeg har altid mange lektier for, så det er det jeg bruger min tid på udover soccer og vennerne.

 - CamillaIngen kommentarer:

Send en kommentar