søndag den 9. september 2012

1 month!!

Nu har jeg været i USA i en måned, så jeg vil lige lave en kort update om hvad jeg har lavet den sidste uge og hvordan jeg har det. 

I mandags var der heligdag så der var vi ikke i skole, så der tog Kelly, Sarah, Christine og jeg til cincinatti for at shoppe og kigge efter homecomming kjole. Desværre var det uden held, jeg købte kun en t-shirt fra Hollister, til næsten ingen penge.

Tirsdag var der jo skole igen, skolen går rigtig godt og jeg har fundet nogen at snakke med i alle klasser, men mine de sjoveste timer er 7 og 8 periode. Efter skole var der træning, men da min fysiterapeut sagde at jeg ikke rigtig måtte være med til kontakt spil så blev det en stille og rolig træning fra min side. Efter træning havde vi "team dinner" ligesom fælles spisning. Til Team dinner lavede vi sådan en "leg" hvor alle havde et papir og der stod et navn fra holdet på og så skulle man skriv hvad man synes om personen eller bare et eller andet og så skiftes man til at skriv på hinandens anonymt, rigtig sjovt.
mit papir med så mange søde hilsner!

Onsdag var der Fodbold kamp, men jeg havde ikke tilladelse af min fysioterapeut til at spille.. men mit hold tabte hvor meget husker jeg ikke...

Torsdag havde jeg slet ikke tiladelse til at træne fodbold hvorfor ved jeg virkelig ikke. men der var træning i to en halv time, og jeg skal bare gå rundt og kigge og hente bolde i 35 graders varme, har ikke spillet fodbold i 2 uger nu.

Fredag  havde vi "Unity Day" på skole, pga alle de ting der er sket 9/11, og andre frygtlige ting er er sket. så der er sådan at alle freshmen skulle have hvid t-shirt på, Sophomore rød, junior og seniors blå. men da man for det meste går sammen i store grupper og gør noget andet som fx mange af mine veninder og jeg på min årgang lavede vores t-shirts hvor vi skrev Sophomore både drenge og piger. og det er gør de fleste den dag. På skole var der så en masse aktiviteter, hoppeborge hvor du skal løbe om kap, fodbold kamp, volleyball, alt muligt. Og der var omkring 35,40 grader alt for varmt, og vi fik alle pizza til middagsmad.
Om aften skulle vi til min første "rigtige" American football game, og jeg glædede mig som bare sindssyg,  er så sådan at de til hver hjemme kamp har et specielt tema for de unge tilskuere, og den her gang var det neon så alle havde neon farvede tøj på. men pga at der var virkelig dårligt vejr blev kamp udsat, udsat og udsat og tilsidst aflyst øvvvvvvv!
Men så tog Kelly, Stephanie, Aly, Sarah og jeg, hjem til Sarah og snakkede, og senere kom Johnny, Alec, Kelvin og Ty over så vi spiste pizza og snakkede, rigtig hyggeligt. Da drenge så var taget hjem lagde vi piger os så til at sove men Stephanie og jeg kunne ikke sove så vi lå bare og snakkede i 4 timer, til klokken 3 om natten, det var super hyggeligt sådan rigtigt at få snakke med en.

nogle af pigerne og jeg lavede sjvov

Osophomore, min gruppe vi mangler de 3 drenge til at skrive 2015 

Karoline den anden udvekslingsstudent og jeg

Lørdag var vi tidligt oppe, fordi hele fodbold holdet skulle løbe/gå et velgørenhed løb, "5k for Turkey Day". Vi gik de 5 miles så vi snakkede, grinede og havde det rigtig sjovt selvom at det var rigtig tidligt om morgnen. Efter det tog vi allesammen på restaurant og spiste morgenmad. Så var det lige hurtigt hjem i bad og så tog Kelly, Christine og jeg i shoppingcenter hvor vi skulle mødes med Christines veninde og hendes søn. og så skulle der kigges efter homecoming dress, jaaaaaa. og vi kiggede og kiggede men fandt ingenting, men tilsidst prøvede vi bare en masse kjole og vupsi så ser jeg bare min kjole, jeg synes den er så flot, og glæder mig helt vildt til homecoming! mangler bare en date, eller der er en dreng der har spurgt mig, han er rigtig sød, men jeg har bare ikke lyst til at gå til homecoming med ham så jeg sagde nej, og nøj hvor er det svært at sige nej, fordi homecoming er en stor ting herovre! men ja så jeg har ikke en date, men man har vel altid en man gerne vil have til at spørge en, men ja hvem ved.
Efter både Kelly og jeg havde købt vores kjoler, skulle vi med den gule skolebus til kamp sammen med drengene. jeg spillede ikke, men mit hold vandt 8-1 vi blev der så for at se drengens kamp, de spillede 1-1. Men der er da lige en historie efter min kamp var færdig gik vi alle sammen op for at købe mad jeg købt så nachos med ost til. vi gik så tilbage til vores pladser, da min værtsmor så stopper mig for lige at sige noget til mig, og ejg sagde til de andre at de bare kunne gå videre. da jeg så var færdige med at snakke med min værtsmor ser jeg så nogle drenge fra min skole, johnny min værtssøters kæreste, den pæneste dreng på skolen og 3 andre drenge, jeg vil så gå op på tribunen til dem for at sige hej, jeg går så op til dem og siger Hi guys og så falde jeg, nachosene flyver op i luften og osten lander på min værtssøters kæreste sko, det var så pinligt at jeg havde lyst til at give mig til at tude. og der sad 50 mennsker som så det. så alle spurgt om jeg var okay og jeg sagde ja. Derefter gik jeg så hen til pigerene for at sidde ved dem da det var alt for pinligt og blive ved drenge. 5 minutter efter kommer ham den pæne dreng så hen til mig med en ny bakke nachos og siger ja du tabte jo dine nachos så jeg har købt nogle nye til dig. Jeg blev helt rød i hovedet og sagde tak. Det var så pinligt, men ja jeg kan jo ikke rigtig gøre noget ved det nu.
En t-shirt vi fik for at være med i løbet

Jep vi vandt 8-1

GWOC soccer t-shirt 

Danielle,  Aaliay og jeg efter morgenmad med fodboldholdet

I dag søndag, står den på at have sovet længe, gøre rent, lave lektier, og så kommer Stephanie sikker over for at være sammen med Kelly og jeg.

Jeg har det stadigvæk super godt herovre, og har fået massere af venner.

- Camilla


Ingen kommentarer:

Send en kommentar